HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Horvát hangulat a Balatonnál

2007.08.08. 17:23 jadran/jadranka

Nem épült még egyetlen benzinkút sem az M7-es autópálya néhány éve használható és ma átadandó dél-balatoni szakaszain. Az együttesen közel 80 kilométer hosszú útvonalon egyelőre meg sem pályáztatták a leendő töltőállomásokat. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) a tulajdonosi jogok átvételére vár, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) szerint azonban ez nem feltétele a pályáztatásnak.

Béni Gyöngyi, a NIF szóvivője az MTI-nek elmondta: a benzinkutakat is magába foglaló komplex pihenőhelyek tervezése és ezt követően az alapinfrastruktúra kiépítése a kivitelezés során már megtörtént az M7-esen. Az M7-es autópálya közel 80 kilométeres balatoni szakaszán két-két helyet jelöltek meg benzinkút építésére. A 137-es és a 167-es kilométernél, Balatonlellénél és Balatonkeresztúrnál, ahol mindkét irányban épülhet üzemanyagtöltő - tette hozzá a KKK illetékese, Kalmár Koppány kommunikációs vezető.

Horvátországban egyébként több hasonló szakasz is van az elmúlt években épült autópálya-szakaszokon.

automenedzser.hu

Szólj hozzá!

Címkék: balaton horvátország autópálya benzinkút

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr9135369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása