HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Lauda szerint Alonso szemétséget művelt

2007.08.04. 18:41 jadran/jadranka

A háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Lauda egyértelműen Fernando Alonsót tette felelőssé amiatt, hogy Lewis Hamiltonnak az időmérő edzés végén már nem maradt ideje arra, hogy fusson még egy gyors kört. A brit vélhetően emiatt maradt le a pole pozícióról a Hungaroringen. A Magyar Nagydíj időmérő edzésének harmadik etapjában furcsa jelent zajlott le. A McLaren szerelői már végeztek Fernando Alonso kerékcseréjével, de a spanyol pilóta nem hajtott ki a pályára, pedig már mögötte várakozott a csapattárs, Lewis Hamilton.

A pilóták nem reagálták túl a dolgot az időmérő utáni nyilatkozatokban, de bizonyára sokáig beszédtéma lesz az eset. Niki Lauda, a német RTL televízió szakkommentátoraként tevékenykedő korábbi klasszis ezúttal is hű maradt önmagához, és kendőzetlenül elmondta véleményét.

"Szemétség volt, amit Alonso művelt"- kezdte Lauda. "Lewis Hamiltonnak a lágyabb abroncsokkal kellett visszamennie a pályára, de már így sem ért körbe elég gyorsan. Remélem a vasárnapi versenyen Hamilton elégtételt vesz majd."

"Teljes mértékben Fernandóé a felelősség, sportszerűtlen és helytelen volt, amit tett. Egyszerűen érthetetlen. Az egészet előre kitervelte és jól végre is hajtotta"- fejezte be az osztrák.

Csapi Gábor

1 komment

Címkék: forma 1 mclaren magyar nagydíj fernando alonso niki lauda

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr52132298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2007.08.06. 12:45:56

Idéznék az egyik napilapból: Az eset pikantériája, hogy a Daily Mail brit napilap megszerezte a McLaren rádióbeszélgetéseit, amiből kderült, hogy az eddig nyugodtnak ismert Hamilton azt mondta Ron Dennis csapatfőnöknek: "Fordulj fel, b... meg!"
süti beállítások módosítása