HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Újabb áldozatai vannak a görögországi erdőtűznek

2007.08.26. 19:07 jadran/jadranka

Öten meghaltak vasárnap egy újabb görögországi erdőtűzben Évia szigetén, miközben az ókori olimpiai játékok helyszíne megmenekült a lángoktól. A dél-görögországi Peloponnészosz-félszigeten fekvő Olümpia település szélét nyaldosták a térségben péntek óta tomboló erdőtűz lángjai, de végül sikerült megállítani azok átterjedését az ókori olimpiai játékok helyszínére - közölték a tűzoltók. "A tűz elérte az ősi Olümpia körüli dombot, de megállítottuk közvetlenül a régészeti lelőhely előtt - mondta a tűzoltóság szóvivője. Az új régészeti múzeum is megmenekült.

A tüzek halálos áldozatainak száma viszont nőtt az országban: a fővárostól északra fekvő Évia szigetén egy újabb erdőtűzben öten életüket vesztették. Ezzel legkevesebb 56 halottja van a napok óta pusztitó lángoknak.

Forrásom az Inforádió.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás görögország erdőtűz üdülés

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr26149607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása