HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Az Air China megháromszorozta profitját

2007.08.31. 18:03 jadran/jadranka

Az Air China profitja az elmúlt félév során megháromszorozódott az előző évhez képest a növekvő utazási kedv és az erősödő kínai valuta miatt. Az állami tulajdonban lévő légitársaság profitja az év első felében 1,57 milliárd jüanra ugrott a tavalyi év azonos időszakában mért 458 millió jüan után. Az üzleti céllal utazók számának növekedése ellensúlyozta az emelkedő üzemanyag-költségeket, és a vállalat a hálózatát is képes volt bővíteni.

A jüan dollárral szembeni árfolyamának növekedése csökkentette a cég dollár-alapú hiteleinek költségét, és a gazdasági fejlődés következtében 16 százalékkal megnőtt utazási kedv további profitot eredményezett. A pekingi olimpia hivatalos partnereként a cég jövőre további forgalomnövekedéssel számol.

Forrásom a NAPI Online

Szólj hozzá!

Címkék: kína utazás repülő

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr67154120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása