HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Tömeges ételmérgezés a Magyar Nagydíjon

2007.08.05. 12:04 jadran/jadranka

Tömeges ételmérgezés történt a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, Mogyoródon - tudta meg az InfoRádió. Már szombaton tizenkét embert kellett a budapesti László Kórházba szállítani. Szombaton tizenegy felnőttet és egy gyermeket szállítottak be a Szent László Kórházba ételmérgezés gyanújával - tudta meg az InfoRádió az intézmény belgyógyászati osztályának orvosától. Várszegi Ágnes elmondta, hogy azóta is folyamatosan érkeznek betegek hasonló tünetekkel az intézménybe. A betegek között külföldiek és magyarok egyaránt vannak - tette hozzá.

A Szent László Kórház orvosa közölte, hogy több betegnek infúziót kellett adni, mert legyengültek. Várszegi Ágnes kiemelte, egyelőre nem tudják, hogy milyen étel okozhatta a fertőzést. Az InfoRádió úgy tudja, valószínűleg kínai ételt fogyasztottak a betegek.

 STOP

Szólj hozzá!

Címkék: budapest magyarország forma 1 hungaroring magyar nagydíj

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr92132679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása