HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Alonso: a pole-ról vissza a hatodik helyre!

2007.08.05. 11:52 jadran/jadranka

A Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzését ugyan a spanyol pilóta nyerte csapattársa, Lewis Hamilton előtt, ám a Nemzetközi Automobil Szövetség úgy döntött, hogy a tréning végén az istálló megakadályozta Hamiltont utolsó gyors köre megtételében. Emiatt a brit versenyzőé lett a pole pozíció, Alonsót pedig visszasorolták a 6. helyre. Ezen felül a McLaren Mogyoródon szerzett pontjait nem fogják figyelembe venni a konstruktőrök versenyében. Utóbbi határozat ellen fellebbeztek a wokingiak, de ez ügyben döntés csak a 14 órakor kezdődő futam után várható.

A rajtsorrend tehát: Hamilton, Heidfeld, Räikkönen, Rosberg, Ralf Schumacher, Alonso.

A Renault olasz pilótája a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén akadályozta a Spyker japán versenyzőjét, Szakon Jamamotót, így a Nemzetközi Automobil Szövetség döntése értelmében az edzésen kiharcolt pozíciójához képest öt hellyel hátrábbról, tizenharmadikként kénytelen rajtolni a vasárnap délutáni futamon.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest forma 1 hungaroring mclaren lewis hamilton magyar nagydíj fernando alonso

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr26132666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása