HTML

Turista blog

Utazik a turista, közben megáll, sört iszik, bekattan, és itt keres magának úticélt! KLIKK!

hirdetés:

Friss topikok

feed vagyok és hódítok

Ultimátumot adott Alonso a McLarennek: "Vagy Hamilton, vagy én!"

2007.08.06. 16:13 jadran/jadranka

A spanyol lapok szerint a Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso választás elé állította csapatát, a McLaren-Mercedest. "Vagy Hamilton, vagy én" - idézte a Marca a 26 éves pilótát. A McLaren két versenyzője közötti - amúgy sem baráti - viszony a hétvégi Magyar Nagydíjon mérgesedett el. Az időmérő edzés során előbb a brit Lewis Hamilton nem engedte el a pályán Alonsót, majd a boxutcában Alonso tartotta fel csapattársát. Ezért a versenybizottság Alonsót az elsőről a hatodik helyre sorolta vissza, az istálló pedig nem kaphatott pontot a futamon, amelyet Hamilton nyert meg, Alonso pedig negyedik lett.

Alonso a BBC-nek ismét megerősítette korábbi kijelentését, hogy nem úgy kezelik a csapatnál, ahogy kellene. Arra a kérdésre, hogy marad-e a McLarennél, így válaszolt: "Majd meglátjuk."

Szólj hozzá!

Címkék: budapest forma 1 hungaroring lewis hamilton magyar nagydíj fernando alonso mclaren mercedes

A bejegyzés trackback címe:

https://turista.blog.hu/api/trackback/id/tr3133649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása